marți, aprilie 27, 2010

Simplitatea in goana dupa fericire

Simplitatea a devenit,odata cu trecerea vremii si upgradarea constanta o notiune aproape necunoscuta.Oamenii vremurilor noastre,mereu in cautare de lucruri noi, care sa sparga rutina si tiparele conventiilor,uita de lucruri care pot face o zi de cosmar una sblima.Poate parea ciudat ce spun, dar oamenii cauta copilaria deoarece atunci se bucurau de tot ce-i inconjoara : o floare,o pasare,un zambet.
Azi,presati de griji si de alte lucruri " importante " uita de acele mici bucurii care le colorau viata in roz,acele bucurii atat de accesibile.
Oamenii complica lucrurile cu credinta ca ei,de fapt , le fac mai simple. Din acest motiv,fericirea e foarte rara,iar cei ce gasesc poarta spre ea sunt priviti ca niste criminali,deoarece au ceea ce restul doar viseaza,nestiind ca fericirea,obsesia umanitatii dintotdeauna,e de fapt ,atat de aproape de noi.
Am crezut mereu ca fericirea e complicata si inaccesibila,pana cand,intr-un moment de reflectare,am realizat ca singura cheie spre fericire e simplitatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu