vineri, aprilie 16, 2010

Concepte despre viata

Intimitatea......traim intr-o tara democratica si se presupune ca exista.Asta teoretic,pentru ca in realitate azi intimitatea asa cum o stim a disparut aproape cu totul.Suntem monitorizati prin satelit,iar sa spionezi pe cineva a devenit o joaca de copil.
Azi oamenii sunt mult mai dispusi sa spuna lucruri pe care mai apoi sa le regrete,lucruri care in alte circumstante ar fi fost luate in mormant,nerostite.
Oamenii,in goana lor dupa iluzii uita ce sunt,de ce au ajuns unde se afla in prezent,si-au uitat radacinile si ce ii face diferiti.
Azi,sub diverse influente poti mult mai usor dezvalui " prietenilor " lucruri ce ar trebui trecute sub tacere. Zic " prieteni " deoarece cred ca fiecare prieten bun devine odata si-o data dusman.Fara trimiteri,fara aluzii.Oamenii pastreaza in ei instinctele criminale,dar acum , datorirta evolutiei speciei,nu se mai multumesc sa iti ucida corpul.,ci vor sa te ucida spiritual,prin tradare.
Asta nu se intampla doar in Romania , ci pe intreg cuprinsul planetei,ca o pandemie ce a cuprins o specie intreaga. Ne vom trezi oare ? Asta ramane de vazut

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu