miercuri, aprilie 07, 2010

Despre superficialitate


Multi oameni vad lumea liniar si monoton.Traiesc cu ideea ca tot ceea ce ii inconjoara ar suferi teribil daca ei ar disparea si ca nimeni nu e la fel.
Idei false sunt si in ceea ce priveste arta.Moda,de exemplu,a ajuns sa nu mai fie nimic din ce era la inceputurile sale.Oamenilor li se pare ca totul trebuie sa semene,iar moda presupune originalitate si curajul de a-ti asuma identitatea . Astazi,oamenii aleg sa poarte aceleasi lucruri ca sa fie " trendy ".e ca o uniforma fara care se simt in afara,morti din punct de vedere social.
Cel putin in Romania pe care toit o criticam,asta e cel putin normal,iar cand apare o persoana mai curajoasa, diferita, e privita cu neincredere si chiar cu un oarecare dispret.
O zona underground a modei,cel putin in societatea romaneasca, sunt bijuteriile unicate,create de mana si tot ce inseamna antichitati.
Sunt lucruri cu istorie,cu incarcatura energetica. Sunt concepte,idei si sentimente pe care tu le preiei inconstient atunci cand alegi sa le porti. Sunt parti din cei ce le-au creat si devin parti din curajosii care aleg sa le poarte.Practic, 2 persoane care nu s-au cunoscut si poate ca nici nu se vor cunoaste vreodata se contopesc intr-un mod cel putin bizar
Astfel,lumea in care traim e una a iluziilor si a falsurilor credibile,in care a fi diferit in gandire inseamna sinuciderea pe plan social.

2 comentarii:

  1. vreau sa te felicit...este foarte frumos..:X:X:X...imi place..:*:*:*..bv tie...esti o fata inteligenta..:*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. mijto..:D imi place..:D:D esti desteapta mancate-ar mama:D:D:D :))))

    RăspundețiȘtergere